Luxe 4 persoons Appartement in bosrijke Appelscha

9 Juli 2021 - Gea Riksen

€ 105.00

In de bossen v/h Drents-Friese Wold ligt onze accommodatie. Door de ongekend gunstige ligging krijgt u het ultieme vakantiegevoel. Met de all-in formule die we hanteren weet u waar u aan toe bent.
Compleet verzorgd of wilt u helemaal self supporting? U hoeft er geen omkijken naar te hebben. Maakt u gebruik van onze broodjesservice voor de Bed & breakfast? Of toch liever half pension en genieten van onze goede keuken in het restaurant. De keuze is aan u.

De ruimte
Het luxe 4-persoons appartement heeft een eigen keuken, bestede en 2 persoons slaapkamer, eigen badkamer en separate toilet. U kunt gebruik maken van de groepsruimte en gezamenlijk dakterras.

Onze sauna en jacuzzi ruimte beneden kan privé afgehuurd worden tegen meerprijs. In de sauna ruimte bevind zich ook een doucheruimte met 2 douches.

Kijkend uit het raam ziet u niets dan het bosrijke Appelscha. U loopt zo de wandelpaden op en pakt de fiets of mountainbike om de mooiste routes af te leggen.
Activiteiten en zwembad bevinden zich op kort (loop)afstand van onze accommodatie.

In onze accommodatie zijn (beperkt) honden toegestaan.
De prijs is een vanaf prijs.

Bij interesse of vragen graag bellen met: 06-50582391
Onze website: www.debosberg.nl

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Friesland

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Onze accommodatie is gelegen in de bossen van Appelscha, het Drents Friese Wold in het Groene Hart van Noord Nederland. Onze accommodatie bevind zich op loopafstand van het centrum van Appelscha. Tegenover onze locatie bevind zich de zandvlakte en aan de achterzijde loopt u het bos in en kunt u de Bosbergtoren beklimmen. Appelscha is een dorp in de gemeente Ooststellingwerf, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten zuidoosten van Drachten, tussen Oosterwolde en Dwingeloo. Op 1 januari 2019 kende het dorp 4.755 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen; Aekinga, De Bult, Oude Willem (deels), Terwisscha en Willemstad.